Een paar woorden

Over het bedrijf

Wat kan Van Mattijs voor jou betekenen?

Van Mattijs is een tinyhouse en camperbus bouw bedrijf, met als doel tiny hous(es) en/of camperbus(sen) opmaat maken naar de behoefte van de klant.

Bedrijfseigenaar


Mattijs de Vries

“Ik wil eigenlijk al vanaf mijn achtste jaar tiny houses bouwen”. 

Vroeger als kind speelde ik altijd in een huttendorp, met klasgenoten en andere kinderen uit het dorp, hier mochten we in de vakanties zelf hutten bouwen. Ik was totaal gefascineerd van het zelf bouwen van je eigen huisje. In die tijd fantaseerde ik ook om mijn eigen camper te verbouwen en wilde daarmee gaan reizen en de wereld ontdekken. Ik was toen al een vrije geest en haalde plezier uit het creëren van een eigen wereld en woonomgeving.

Tiny Houses en reizen (en leven) in een buscamper staan voor mij voor vrijheid, avontuur, onafhankelijkheid, minimalistisch, bewust leven, in verbinding met je omgeving en de natuur. Je woont eigenlijk buiten, je moet creatief zijn met beperkte middelen, het is duurzaam en milieubewust, de kosten zijn laag, je hoeft geen dure hypotheek af te sluiten, en tiny living is – in mijn ogen – een alternatief voor het drukken en hectische leven in onze prestatiemaatschappij.

Ik ben nu bezig om mijn droom uit mijn jeugd te realiseren, door een bestelbus om te bouwen tot buscamper en wil uiteindelijk in deze bus gaan wonen. Dit project moet gelijk mijn visitekaartje worden. Tiny Living staat voor mij voor een leefstijl die ik in de praktijk wil gaan brengen. En met mijn achtergrond als meubelmaker en de visie die ik heb om duurzaam en milieubewust tiny houses en buscampers te bouwen, geloof ik dat ik hier iets in zou kunnen betekenen voor anderen mensen die dromen van vrijheid en buiten leven. 

Meubelmaker, Scheeps interieurbouwer en Werkvoorbereider

Filosofie | waarom kies ik voor tiny living

Tiny living is een fijne en goedkopere manier van wonen. Het is zeer ontspannen om alles wat je nodig heb, gewoon bij je te hebben. Bij Van Mattijs gaat het er dus ook om; om met gemak lux te leven.

352

projects completed

120+

Happy customers

12

Awards received

15

years in service

our Team

Voluptates ratione! Egestas eligendi eaque magnam voluptate cupidatat vitae proin fringilla qui eget eligendi? Impedit eveniet, fugiat vero..

Sam Smith
lead Interior Designer
Diane Banks
Interior decorator
Mike straut
Interior Designer
"Consequatur saepe elit, maecenas habitasse asperiores animi ad, sed aliquam! Omnis etiam urna, eius pretium nullam, bibendum feugiat magni vitae, alias mollit, minima, nihil, laoreet facilisi."
John J.
Bel

+31 614 98 79 35

Adres

Nederland

Mail

Info@vanmattijs.nl